Σεισμοσ Κρητη Τωρα - Τράπεζα θεμάτων στο λύκειο το - Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Ζημιές έχουν αναφερθεί έως τώρα σε μία εκκλησία στον ξηρόκαμπο χωρίς εγκλωβισμένους, . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σεισμός στην Κρήτη - CNN.gr
Σεισμός στην Κρήτη - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη.

Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Σεισμοσ Τωρα Κρητη : Σεισμοσ
Σεισμοσ Τωρα Κρητη : Σεισμοσ from cdn.cnngreece.gr
Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης.

Ζημιές έχουν αναφερθεί έως τώρα σε μία εκκλησία στον ξηρόκαμπο χωρίς εγκλωβισμένους, .

Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ζημιές έχουν αναφερθεί έως τώρα σε μία εκκλησία στον ξηρόκαμπο χωρίς εγκλωβισμένους, . Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι.

Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Ηράκλειο
Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Ηράκλειο from www.enikos.gr
Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης.

Πολύ ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης το μεσημέρι της τρίτης 12/10. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Σεισμός τώρα στην κρήτη 6,2 ρίχτερ. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Πιο δυνατός από το αρκαλοχώρι. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της κρήτης. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη.

Σεισμοσ Κρητη Τωρα - Τράπεζα θεμάτων στο λύκειο το - Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ . Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .